Permanent Make Up | Chakana Tattoo by Rebecca | Athens
1540

Permanent Make Up

permanent-makeup

Μόνιμο Μακιγιάζ

 

 

Το μόνιμο μακιγιάζ μπορεί να απαντήσει σε ποικίλες επιθυμίες: απευθύνεται σε άτομα που θέλουν να τονίσουν τα φυσικά τους χαρακτηριστικά, να διορθώσουν ασυμμετρίες ή ατέλειες, άτομα που θέλουν να κερδίσουν χρόνο από το καθημερινό μακιγιάζ, αθλητές και άτομα που αδυνατούν να χρησιμοποιούν κλασικά καλλυντικά.

 

Είναι η ιδανική λύση για αυτούς που έχουν αλλεργίες στα προϊόντα μακιγιάζ, αυτούς που δεν έχουν καλή όραση ή έχουν κινητικά προβλήματα και δυσκολεύονται να περιποιούνται την εμφάνιση τους. Και τέλος είναι υπέροχο για τις γυναίκες που δεν θέλουν να χάνουν χρόνο να βάφονται και ειδικά να ξεβάφονται!

 

Εφαρμόζεται σε φρύδια, στη γραμμή των βλεφάρων σαν eyeliner όσον αφορά την ανάδειξη του βλέμματος, και στα χείλη σαν περίγραμμα. Διαρκεί 2-4 χρόνια αναλόγως το χρώμα που θα επιλέξουμε, την ποιότητα του δέρματος και τη φυσική κατάσταση του οργανισμού σας. Για την άριστη συντήρηση του αποτελέσματος χρειάζονται retouches (έλεγχος και πινελιές διόρθωσης) στον 1 χρόνο περίπου. Το eyeliner μόνο διαρκεί 7-10 χρόνια.

Μάτια

 

Τέλος στις μουντζούρες και στο καθημερινό πρωινό μακιγιάζ (για πολλές στο αυτοκίνητο!). Διακριτική ή έντονη, ανάλογα τη προτίμηση, η γραμμή eyeliner στο πάνω ή/και στο κάτω βλέφαρο δίνει τη ψευδαίσθηση των πυκνών βλεφαρίδων και περισσότερη ένταση στο βλέμμα. Σημαντική βελτίωση μπορεί να προσφέρει και σε « κατηφορικά » μάτια. Τώρα μπορείτε να δείχνετε όμορφη και περιποιημένη ακόμη και στο ξύπνημα, στο πρωινό καφεδάκι σας, στην παραλία ή το γυμναστήριο.

Φρύδια

 

Ίσως το πιο σημαντικό σημείο του προσώπου. Με το μόνιμο μακιγιάζ φρυδιών μπορούμε να διορθώσουμε ασυμμετρίες, να καλύψουμε σημάδια και ουλές, να τονίσουμε αραιά φρύδια ή ακόμη και να δημιουργήσουμε την φυσική ψευδαίσθηση φρυδιών σε ανύπαρκτα.  Με την καινοτόμο τεχνική της Ρεβέκκας (τρίχα – τρίχα), χρησιμοποιώντας διαφορετικές βελόνες, συνδυάζοντας 2 και 3 χρώματα, μιμούμαστε τις αποχρώσεις του φυσικού σας φρυδιού για το πιο ρεαλιστικό αποτέλεσμα.

 

Αποκτήστε πιο νεανική εμφάνιση και βλέμμα που ταιριάζει με το χαρακτήρα σας δημιουργώντας το ιδανικό σχήμα φρυδιών σε απόλυτη ομοιομορφία με το δικό σας πρόσωπο.

Χείλη

 

Βελτιώστε τη συμμετρία, διορθώστε τα κενά, αναδείξετε το χρώμα και κυρίως τον όγκο των χειλιών σας με μόνιμο μακιγιάζ. Μπορούμε να επαναπροσδιορίσουμε το περίγραμμα, να το κάνουμε απλά πιο ευδιάκριτο ή να το τονίσουμε. Το αποτέλεσμα παραμένει φυσικό με την τεχνική του χρωματισμού σε διαβαθμίσεις όταν επιθυμούμε να δώσουμε όγκο σε λεπτά ή άτονα χείλη.

 

Μην ξεχάσετε να ενημερωθείτε για την ιδιαίτερη τεχνική της Ρεβέκκας για baby lips ή juicy lips.

Πρόσωπο

 

Και γιατί να μην κάνουμε μια τσαχπινιά προσθέτοντας μια ελιά εδώ, μερικές φακίδες εκεί; Διαρκεί μερικά χρόνια, έτσι ώστε αν το βαρεθούμε, να το αφήσουμε απλά να εξαφανιστεί!

Οδηγίες Για Μετά Το Μόνιμο Μακιγιάζ

 

Μετά το μόνιμο μακιγιάζ, ψεκάζουμε την περιοχή με μια φυτική ουσία με βάση την Aloe και την αφήνουμε να στεγνώσει.

Ύστερα, βάζουμε μια κρέμα την οποία μπορείτε και ξεπλένετε μετά απο μία ώρα με νερό και σαπούνι (τα αφρώδες ή πιστοποιημένα για το δέρμα του προσώπου είναι τα καλύτερα) .

o   Για δυο μέρες ΔΕΝ ΒΑΖΕΤΕ ΚΡΕΜΑ. Το πλένετε μόνο με νερό και σαπούνι.

o   Την τρίτη μέρα αρχίζετε να βάζετε BEPANTHOL αλοιφή, ή ένα balm χειλιών (LIPOSAN) άχρωμο, με μία καθημερινή επάλειψη μέχρι να επουλωθεί. Χρησιμοποιήστε ΛΙΓΗ αλοιφή, και για κανένα λόγο δεν πρέπει να την βάζετε σαν κατάπλασμα. Η αλοιφή δεν επουλώνει το μόνιμο μακιγιάζ σας. Βοηθά το δέρμα να έχει την ελαστικότητα που χρειάζεται για να το επουλώσει μόνο του. Μπορεί να σας πάρει από 5 μέχρι 15 ημέρες ανάλογα με το δέρμα σας. Στα μάτια δεν χρειάζεται κρέμα. Το δάκρυ μας βοηθαει και ειναι το καλύτερο επουλωτικό σύστημα που έχει το σώμα μας. Η κρέμα αφορά τα φρύδια, χείλη, φακίδες, ελιές, κάλυψη ουλών ή αποχρωματισμού δέρματος του προσώπου.

o   ΟΧΙ sauna και ΟΧΙ μούλιασμα σε νερό (μουλιάζουν την περιοχή και δεν την αφήνουν να επουλωθεί).

o   ΟΧΙ θάλασσα & ΌΧΙ πισίνα (το αλάτι και το χλώριο ροκανίζουν την πληγή και “τρώνε” το χρώμα).

o   Μην ξύνετε το μόνιμο μακιγιάζ σας ούτε να αφαιρείτε πρόωρα την κρούστα γιατί θα κάνει κενά στο χρώμα του.

o   Δεν πρέπει να εκτεθείτε στον ήλιο (ή σε solarium) για τουλάχιστον 25 ημέρες γιατί αφυδατώνεται το δέρμα και δεν έχει την ελαστικότητα που χρειάζεται για να επουλώσει την πληγή. Μετά την επούλωση του, καλό θα είναι να βάζετε αντιηλιακή κρέμα πάνω στο τατουάζ σας, για να μη ξεθωριάσουν τα χρώματα του. ΠΡΟΣΟΧΗ : για το μόνιμο μακιγιάζ στα χείλη ο ήλιος ή το solarium απλά θα το σκουρύνουν με αποτέλεσμα να αλλάξει το χρώμα προς το καφέ. Αυτό απλά θα προσθέσει ένα ραντεβού παραπάνω για να επαναφέρουμε το αρχικό χρώμα.

o   Να έχετε καθαρά χέρια πριν αγγίξετε το προσωπό σας μέχρι να επουλωθεί το μόνιμο μακιγιάζ σας.

o   Βεβαιωθείτε ότι η μαξιλαροθήκη που θα έρθει σε επαφή με την περιοχή γύρω από το μόνιμο μακιγιάζ σας είναι καθαρή.